Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i  FOTENS KLINIKK AS heretter kalt Behandlingsansvarlig. Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formål og virkemidler for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner. Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon, bokføring.
Ved markedsføring på e-post/sms innhentes et eksplisitt samtykke på forhånd. Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.  

Behandlingsansvarlig:
Fotens Klinikk AS
Kjellengveien 2C
3125 TØNSBERG
Epost: post@fotensklinikk.no
Telefon: +47 401 99 434  

Opplysninger som innhentes:
Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.fotensklinikk.no når du er i kontakt med salg og support enten via epost eller når du bruker våre tjenester.
Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?
E-handelsplattform er levert av WooCommerse og data lagres hos Domeneshop i Norge.   Underleverandører:
Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3.part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres.  
Vipps: Når du som kunde betaler med Vipps i nettbutikken (eller fysisk i klinikken) vil informasjon sendes Vipps for videre identifikasjon.  
Zettle betalingssystem: Zettle betalingssystem benyttes ved kjøp av produkter i klinikken. Informasjon relatert til din betaling/ordre vil lagres i Zettle.
Tripletex AS: Tripletex er regnskapssystemet som benyttes, og opplysninger/data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk navn/adresse/ordrer/faktura.
Bring: Pakker sendes med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, telefonnummer og adresse. 
Google Analytics: Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.
Mailchimp: Mailchimp kan benyttes for markedsføring via epost eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post deles med Mailchimp.
Kommunikasjon gjennom e-post og sms: Som kunde vil du kunne motta epost og sms rundt ditt kundeforhold. F.eks kan det bli sendt deg epost/sms relatert til ordre du har lagt inn, eventuelt epost/sms med sporingsnummer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto o.l. Dette er definert som berettiget interesse og dette vil det ikke bes om samtykke til.  

Innsyn og retting: Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan fås ved å sende en henvendelse til post@fotensklinikk.no
Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.  
Oppbevaring og sletting: Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.  
Informasjon om bruk av informasjonskapsler: En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Informasjonskapsler brukes blant annet for å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av markedsføring mot nye kunder. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din PC i opptil ett år. Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan du lese mer her: http://www.aboutcookies.org  
Følgende informasjonskapsler brukes i tjenestene:
Bruk av butikkløsning – Informasjonskapsler benyttes til bl.a. å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere. Google Analytics – Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk. ​ Samtykke i bruk av informasjonskapsler – I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.